AleiA

 

Business coaching, coaching in een zakelijke context

Hoeveel haalt ú uit de vermogens en potentieel van uw medewerkers? Wat zou er gebeuren in uw bedrijf als u daar meer uithaalt? Wat is het effect op uw bedrijf als een ongunstige dynamiek wordt doorbroken? Wat maakt dit alles mogelijk?

De ontwikkeling van mensen is onder andere afhankelijk van willen, kunnen, mogen en durven.
In de kern is coaching een begeleidingsmethodiek waardoor mensen, teams en organisaties effectiever worden in het bereiken van hun doelen. Coaching helpt het proces van bewustwording en handelen om je persoonlijke doelstelling te realiseren, het geeft inzicht in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Wat wil je bereiken, wat zijn je hindernissen en welke ervaringen en overtuigingen spelen hierbij een rol. Tijdens coaching krijg je handvatten aangereikt om aan je ontwikkelpunten te werken. Een coach van AleiA komt snel tot de kernoorzaak om van daaruit met de cliënt te werken aan groei en ontwikkeling.

Coaching in zakelijke context is gericht op persoonlijke ontwikkeling, loopbaan ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling (executive coaching) en teamontwikkeling. Essentieel voor succesvolle coaching is eigenaarschap en de bereidheid te willen werken aan eigen ontwikkeling.

AleiA maakt gebruik van diverse methodieken zoals NLP, sociaal panorama, systemisch werken, opstellingen en Metaprofielanalyse.


AleiA coacht in zakelijke context:

Prive context:

Bent u op zoek naar een coach voor uzelf, een medewerker of een team binnen uw organisatie? Wilt u meer weten, een kosteloos oriënterend gesprek of een coaching afspraak? Neem dan nu contact op met AleiA!

 


AleiA coacht

Zakelijke context:

Individuele coaching

'On the job coaching'

Executive coaching

Teamcoaching

Privé context:

Lifecoaching

Jouw levensmissie